Bol-dog Kutyavilág

Subscribe to Bol-dog Kutyavilág hírcsatorna
Frissítve: 2 óra 4 perc

Megrendezük a 2. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tacskó Találkozót !

sze, 07/31/2019 - 10:37
 2. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tacskó Találkozó

Idén második alkalommal rendezzük meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tacskó Találkozót, amelyre minden tacskót, tacskószerű kutyát és kutyabarátot szeretettel várunk! Ha az időjárás is velünk lesz, akkor 2019. augusztus 4-én, vasárnap 11-17 óra között várunk mindenkit Nyíregyházán, az Erdei Tornapályánál. A programokon a részvétel ingyenes!

A programok sora Mediball bemutatóval kezdődik, majd a Lógjunk Anyuval tánccsoport ad ízelítőt tudásából. Ezt követően egy kis Kalán-Ka-Land következik, aki örökbefogadójával, Czabán Bernadettel beszél majd az idősebb kutyák befogadásának esélyeiről... Majd a versenyek sora a Leghosszabb Tacskók megmérettetésével kezdődik, amelyben a Várda Fekete Gyöngye Kennel és a White Spinnel Kennel tenyésztői nyújtanak segédkezet. Délután Garaj Bernadettet köszönthetjük a színpadon, aki kutyás verseket fog szavalni a nagyérdeműnek. A mentett, illetve keverék tacskók szépségversenyét követően bemutatkozik az Állatbarát Alapítvány és néhány örökbe fogadható eb. A

Az agility bemutató résztvevői az idén a kapuit megnyitó Nyíregyházi Kutyasport Akadémia tagjai, azon belül is a Unity of Diversity in Agility, azaz a változatosság egysége az agilityben csapat tagjai, versenyzői lesznek. De a rendezvény területén felállított mini agility pályán egész nap kipróbálhatják magukat a gazdik, illetve kutyáik. Várhatóan kettő órakor kerül sor az egyik legcukibb számra, a kölyök tacsi szépségversenyre, amelyet A Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület engedelmes és trükk bemutatója követ majd. Végül a felnőtt tacskók is megmérettetnek, és amíg a zsűri meghozza várhatóan nehéz döntését, addig a mantrailingbe, azaz a kutyás személykövetés világába pillanthatnak be a nézők.

Délután négy órára érdemes lesz visszatérni a tornapálya színpadához, hiszen minden versenyszámban eredményt hirdetnek, és várhatóan kiosztásra kerül a Legszebb  Nyíregyházi Tacskó különdíj is! Végül egy közös csoportképet készítenek a színpadnál, ahogy az minden tacskó találkozón szokás. A Tappancs Varázs Kutyamasszázs jótékonysági dögönyözéssel vár mindenkit, a Delcsy Kutyakozmetika képviselőjéhez pedig tanácsadással és karomvágással fordulhat bárki. A találkozó ideje alatt lesz kutyás témájú kirakodóvásár, büfé, a gyerek számára játszósarok, és az első 100 tacskó garantált ajándékot kap! Érdemes tehát kilátogatni minden tacskó szeretőnek vasárnap az Erdei Tornapályára, amelynek épségére és tisztaságára  - ahogy más napokon is - nagyon vigyázzunk!

PROGRAM:

11:00 - Köszöntő (A műsorvezető: Gáll Róbert)
11:05 - Mediball bemutató
11:30 - Lógjunk Anyuval bemutató
11:50 - Az idős kutyák örökbefogadása - Élménybeszámoló Kalánnal, a híres tacskorccsal
12:00 - Leghosszabb Tacsi verseny és eredményhirdetése
12:30 - Garaj Bernadett: "Állati percek"
12:45 - Mentett/keverék tacskók szépségversenye
13:00 - Állatbarát Alapítvány és mentvényeinek bemutatkozása
13:30-  Agility bemutató
14:00-  Kölyök Tacsi szépségverseny (fajtatiszta)
14:30-  A Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület engedelmes és trükk bemutatója
15:00 - Felnőtt Tacsi Szépségverseny (fajtatiszta)
15:30 - A Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület mantrailing bemutatója
16:00 - Eredményhirdetések
16:30 - Közös Csoportkép, és igény szerint Kutya-Gazdi fotózás (TündePhoto)

 

Címkék: 

Linkajánló

Fórum a kutyajelmezekről

Kontaktlencse 30-60% kedvezménnyel, akár ingyenes szállítással az eOptika.hu-tól

Kutyás jelmezverseny