Bol-dog Kutyavilág

Subscribe to Bol-dog Kutyavilág hírcsatorna
Frissítve: 46 perc 17 másodperc

Egyedi bőrhatású kutyás női oldaltáska

cs, 08/09/2018 - 22:43
Egyedi bőrhatású kutyás női oldaltáska

Legújabb egyedi táskánk ez a fekete, bőrhatású kompakt, állítható vállpántos tatyó, amit teljesen a magad képére formálhatsz! Bármilyen képet, grafikát, szöveget kérhetsz rá, a látványterv mint mindig, díjmentes!

Mérete: kb. 30x19 cm

Nyomtatható felület: kb. 25x16 cm

MOST BEVEZETŐ ÁRON!

4 700 FtKatalógus:  Mennyiség * Kulcsszavak: 

Boltmegnyitó meglepetésekkel!

cs, 08/02/2018 - 16:54

Szeretettel invitálunk mindenkit augusztus 3-án pénteken 16 órátóla a Suller Állateledel Korányi üzletének megnyitó ünnepségére,amelyen mi is részt veszünk!

A Nyíregyházán, a Korányi Frigyes út 16/a szám alatt találod meg ezt a szuper új boltot, és a Bol-Dog.hu standja mellett nyitási akciókkal, játékokkal is várunk!

Minden résztvevőt ajándékkal lepnek meg! A megnyitó esemény alatt egy nyereményjátékot szerveznek, melynek fődíja egy 16990 Ft értékű Carnilove kutyatáp. Szuper programokkal készülnek a szervezők, tippelős játékon a jó megfejtőket szuper meglepetéssel díjazzák!

Érdemes időben érkezni, hiszen az első 20 vásárló aki 5000 Ft felett vásárol Zsákbakutyát választhat , amiben egyedi kutyás ajándékokat rejtettünk el.

Hozd magaddal kutyádat, családtagjaidat és barátaidat is!

Az esemény Facebook linkje: https://www.facebook.com/events/2117822708429479/

Címkék: 

Hőségriadó: kutyáinkat is hőguta fenyegeti!

h, 07/30/2018 - 21:38
hőség kutyák

Az állatvédők gyakran találkoznak a lakosság által rövid láncra kikötött, árnyéktól mentes helyen, megfelelő mennyiségű - friss ivóvíz nélkül tartott kutyákkal. A nappali 30 foknál magasabb csúcshőmérséklet idején a rosszul tartott házi kedvencek rövid időn belül hőgutát kaphatnak, mely hosszú távon pusztuláshoz vezet. A nyári meleg napokon a hosszabb ideig tartó sétáltatást érdemes kora reggel és késő délután megtartani. A naptól felhevült aszfaltot is érdemes elkerülni, hiszen ott könnyen égési sérülés fenyegeti a sétáltatott kutya mancsát.

Az Orpheus Állatvédő Egyesület segélytelefonján a nagy nyári kánikulában aggódó állatbarátok körében rendszeres téma a tűző napon kikötött, víz nélkül tartott állatok számára történő segítségkérés. Seres Zoltán, egyesületi elnök szerint gyakran felejtenek kertben, udvaron egy – két napig (vagy tovább is) emberek házi kedvenceket. Van, hogy élelem – ivóvíz nélkül szenvednek az állatok. A kánikulában a kedvencek mellett gazdasági célú háziállatokra is fokozottabban oda kell figyelni. Ne csak a saját állatainkat óvjuk, figyeljünk oda a szomszéd portán tartott állatokra is.

A kutya önszántából soha nem mozogna a tűző napon a nagy kánikulában. Ha mégis ezt kell tennie, akkor tudnunk kell, hogy mindezt nehezebben viselik a nagyobb testű, sötét színű kutyák, mint a kisebb testű, világos színűek. A kutya nem tud izzadni, ami komoly nehézséget okoz számára, mert pusztán a lihegéssel történő hővesztés néha, bizonyos körülmények között nem elegendő, ilyenkor az állat keresi a hűvös helyet, padlót, amire ráfeküdve hűtheti magát.

Az Orpheus Állatvédő Egyesület 4 legfontosabb tanácsa kutyák kánikulában történő tartásához:
- a nagy nyári hőségben se feledkezzünk el a játékról és a nagyobb sétákról, melyeket kora délelőttre és késő délutánra időzítsük,
- állatunk számára mindig legyen hűvös hely, ahova a napsugárzás elől szabadon el tud bújni,
- kedvencünknek az élelem mellé naponta többször friss ivóvizet kell biztosítani,
- házi kedvencünket ne hagyjuk egyedül autóban (még nyitott ablaknál se), hiszen a tűző napon a belső hőmérséklet az egekbe szökhet.

A nagy nyári magas hőmérsékletet könnyebben átvészelik házi kedvenceink, ha hűvös helyen készítünk kuckót számukra. Fontos a napjában többször újratöltött vizes tál. Ha módunkban áll nedvesítsük be az állat bundáját, úsztassuk, és legfőképp ne kívánjunk tőle "csúcsteljesítményt". A nagy nyári melegben egy autóban 5-10 perc alatt 60 fokra is felugorhat a levegő hőmérséklete, ami a bent tartózkodó élőlények számára hosszabb távon végzetes lehet. A lakásban a sötétítés, a ventilálás segítheti a meleg átvészelését.

Ha megtörtént a baj, és látjuk, hogy a háziállat intenzíven liheg, a nyelve állandóan kilóg a szájából, színe sötétebb a megszokottnál, a baj lehet akár hőtorlódás vagy hőguta is. Nyári kánikulában az oldalán fekvő, intenzíven lihegő, eszméletét vesztett állat rendszerint hőguta vagy napszúrás áldozata. A gyors folyadékpótlás és az állatorvosi segélykérés életmentő lehet ebben az esetben. A háziállatokért a gazdák a felelősek. Egy kis odafigyeléssel elkerülhető lehet az állatok szenvedtetése és pozitív élményekkel élhető át a nyári forróság.

Orpheus Állatvédő Egyesület

Címkék: 

Vízparti Kutyás Hétvégét szervez a Bol-Dog.hu

sze, 07/11/2018 - 21:11
Vízparti Kutyás Hétvége

Július 13-16. között hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre az első Vízparti Kutyás Hétvége Dombrádon, amelynek kísérőrendezvénye az I. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tacskó Találkozó.

Megyénkben is egyre növekvő tendenciát mutat a kutyatartási kedv, fejlődik a kutyás kultúra. Bár számos kutyás vállalkozás, egyesület, iskola és közösség tevékenykedik a közelünkben, sokszor nem is tudunk róluk. Megirigyelvén a Főváros és környéki kutyatartók összetartását és szervezettségét, 2018-ban elérkezettnek láttuk az időt, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is megszülessen egy igazán szórakoztató és komplex kutyabarát rendezvény.

 

 

Az első nap a beköltözésé és az ismerkedésé. A szombati napon kerül megrendezésre az I. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tacskó Találkozó, amelyre egy ideje nagy igény mutatkozik. Veszprémben és Budapesten már évek óta sikerrel rendezik meg a tacskótartók és -kedvelők találkozóját, és a visszajelzések alapján az ország keleti részén is sok rajongója van ennek a különleges és népszerű fajtának. A legnagyobb közösségi oldalon megtalálható eseményre már több mint ötszázan jelezték érdeklődésüket. A dakszlikat meg is lehet majd mérettetni szépség, gyorsaság, ügyesség ill. engedelmesség alapján. Velünk lesz az Eszkuláp Állatvédő Egyesület, amelynek tagjai főleg tacskók és tacskókeverékek mentésével foglalkoznak.

 

A rendezvény harmadik napja egyben a Nyíregyházi Kutya Klub kihelyezett találkozója is, de a MEOE NyÖJSz (Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete Nyíregyházi Önálló Jogú Szervezete) Agility Szakosztálya is itt tartja majd edzéseit, az érdeklődőket is bevonva ennek az érdekes sportnak a gyakorlásába. Az Ugatlak Alapítvány Kisvárda pedig örökbe fogadható kutyusokkal érkezik majd. Vasárnap más érdekességek is várnak a dombrádi Tiszapartra látogatókra: többek között a kutyás tetoválások szépségversenye,  mantrailing kipróbálási lehetőség, és a hagyományos versenyeken túl megválasztjuk a rendezvény legszebb vizes kutyáját is! A gyerekeket szombaton és vasárnap Pancsi bohóc fogja szórakoztatni, aki tetszés szerint arcot fest, csillámtetkót varázsol vagy éppen lufit hajtogat.

 

A hétvége alatt lehetőség  lesz elkészíttetni kutyusunkról a tökéletes fotót, és különleges kutyás vállalkozásokkal ismerkedhetünk meg. A kempingezők, illetve a kilátogatók találkozhatnak egyedi kutyás ajándéktárgy készítőkkel, kutya fizioterapeutával és masszőrrel, kutya trénerekkel és persze kutyaeledel, felszerelés és táplálékkiegészuítő forgalmazókkal is.

Az előzetes felmérések alapján nem csak Nyíregyházáról, Kisvárdáról és más Szabolcs megyei városból érkeznek majd a rendezvényre:  jelezték részvételi szándékukat Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből, de még Budapestről is.

 

A rendezvénynek a dombrádi Hóbort Üdülő ad helyszínt. A kutyabarát kemping egész szezonban tárt karokkal várja a kutyával nyaralni vágyókat.  A Vízparti Kutyás Hétvégére akár egyetlen napra is le lehet látogatni, de a teljes hosszú hétvégét is eltölthetjük itt, igény szerint sátrazva vagy apartmanban.

 

A rendezvény külön oldala minden lényeges információval itt található: http://vkh.bol-dog.hu/

 

 

Címkék: 

Focilabda alakú fényképes fém kulcstartó

cs, 06/14/2018 - 15:51
Focilabda alakú fényképes fém kulcstartó

A csapból is a VB folyik, az egész világ most a futball körül forog.  A 2018-as labdarúgó-világbajnokság a 21. világbajnokság, melyet június 14. és július 15. között Oroszországban rendeznek. Bár mi bevallottan nem vagyunk nagy focirajongük, de a családban vannak többen, akik igen :) Gondolva rájuk és már futballőrültekre is szeretnénk bemutatni legújabb kucsltartónkat, amely úgy néz ki, mint egy félbevágott focilabda . Az egyik fele egy fém laszti, a másik felére pedig egy kb. 3cm-es kör alakú képet kérhetsz. Ez lehet kedvenc csapatod címere, de mármi más is amit szeretnél: fotó, szöveg, grafika!

Írd meg elképzeléseidet és díjmentes látványtervet készítünk neked!

 

1 690 FtKatalógus:  Mennyiség * Kulcsszavak: 

Megnyitott a hatvani kutyastrand!

k, 05/29/2018 - 21:49
kutyastrand

A Hatvan és környéki kutyások nagy örömére újabb úsztatási lehetőséggel gazdagodott a környék, ugyanis a napokban megnyitott a Kutyajó Strand&Park Hatvan. A tulajdonost, Juhász Anikót kérdeztük a részletekről.

- Hogyan jött az ötlet, hogy Hatvanban kutyastrandot, illetve kutyás parkot nyiss?
- Juhász Anikó vagyok családi kutyatréner, munkám során a Láthatatlan Póráz&Módszer szerint oktatom a gazdikat és kutyusokat. A Láthatatlan póráz program arról szól, hogy kutyáinkat  elsősorban szavainkkal, mozdulatainkkal tudjuk irányítani. Csak pozitív megerősítéssel dolgozom, nincs büntetés és bántalmazás. Tanítsd jól, szeresd jól :-)
A strand ötlete onnan született, hogy a saját kutyáim is nagyon szeretnek úszni, fürödni, kirándulni és nem utolsó sorban tanulni, dolgozni.
Viszont a környéken nem tudjuk ezt velük megvalósítani, mindig távolabbra kellett mennünk, ami több szervezést és kiadást jelent.
Innen jött az ötlet a strandhoz. A parkhoz pedig azért, mert egy kicsit fel szeretném lendíteni a környék kutyás életét, felelősség teljes kutyatartást szeretném elérni.
 

- Hogyan választottátok ki a helyszínt? Voltak nehézségek?
- A helyszínnél fontos volt hogy a városunk szélén legyen, ne zavarjuk a lakosságot, viszont könnyen megközelíthető és elérhető legyen.
Azt gondoljuk, hogy a mostani helyszín tökéletesen megfelel az elképzeléseinknek, illetve a biztonságos a fürdőzéshez és programokhoz, bár van még teendőnk, hogy minél nagyobb árnyékos területet biztosítsunk és komfortossá tegyük a gazdik részére is.
Annak érdekében hogy minden törvényes keretek között működjön, nagyon sok utánjárásra volt szükség, ügyvédi segítséget vettünk igénybe aki segített kiigazodni a jogszabályok útvesztőjében.
 

 

 

- Milyen szolgáltatások lesznek a Kutyajó parkban?
- Mint kutyatréner elsőként szolgáltatásnak a kutyaoktatást nevezném meg, mellyel az embereknél szeretném elérni, hogy felelősség teljes gazdivá váljanak.  Emellett természetesen a kutyafürdőzés, valamint havonta- két havonta, az igényeknek megfelelően szeretnék kutyás programokat szervezni, vendégek meghívásával, úgy mint Vizslatúra, Demény a vizsla, Futrinka Egyesület stb. Nem utolsó sorban pedig a hatvani Kutyaszív Alapítványt is szeretnénk folyamatosan támogatni.

 

- Május 19-én volt a hivatalos megnyitó, hogyan értékeled?
- A megnyitó az esős idő ellenére nagyon jól sikerült. Délelőtti órákban is sokan látogattak ki. A programok 14 órakor kezdődtek Sóos Zólyomi Noémivel, aki a gyerekek bevonásával egy trükkbemutatót tartott, majd Juhász Anikó dogdancing bemutatója következett. A szépségversenyre sokan neveztek, 3 kategória volt. A bevételt a hatvani Kutyaszív Alapítványnak ajánlottuk fel, melyet a helyszínen át is adtuk Rudas Arankának az Alapítvány elnökének. A szépségverseny zsürije 3tagból állt, örömünkre szolgált hogy a The Carbonfools és a Jazzekiel basszusgitárosa elfogadta a meghívásunkat és a zsűri elnöke volt. A másik két zsűritag Juhász Anikó dogdancing bajnok és Gyurovics Gréti.Ezután Dajka József Szadadog sport érkezett hozzánk csapatával és egy nagyon izgalmas engedelmessêgi, őrző védő bemutatót tartott, amelyet ki is lehetett próbálni.
A megnyitón jelen volt Hatvan város polgármestere és Molnár József önkormányzati főtanácsadó. Állatorvosi felügyelet Dr. Hajdú Pál képviselte, de szerencsére nem volt szüksêg a munkásságára.
Nagyon tudatos gazdik voltak jelen az eseményen, aminek nagyon örülünk.
Budapestről, Isaszegről, Salgótarjánból, Herédről, Rózsaszentmártonból, Gyöngyösről is érkeztek hozzánk.
 

További sok sikert és jó kutyázást kívánunk a kutyastrand dolgozóinak és vendégeinek! :)
 

Címkék: 

Egyedi kitűző / névtábla / sorszámtartó

cs, 05/17/2018 - 20:59
Egyedi kitűző / névtábla / sorszámtartó

Erre a 32x75x2 mm-es, könnyű de strapabíró műanyag táblácskára bármit rá tudunk nyomtatni, amit kitalálsz! Nem fog lepattogni, lekopni, hiszen az anyag belsejébe juttatjuk a festéket akárcsak a többi termékünknél, így lehetetlen eltávolítani!

Kérheted rá kedvenc kutyafajtádat, kutyusodat névvel, rendezvényre céglogót, vagy ha kiállításon ezzel tűznéd fel a sorszámot, akár a kenneletek neve is lehet rajta. Ajándéknak is kitűnő, akár születésnapra, akár céges búcsúbulira, legény- vagy leánybúcsúra, ballagásra, stb.. Tényleg csak a képzeletetek szabhat határt! smiley

Bizonyos mennyiség felett kedvezményt tudunk adni, árajánlatért írj nekünk! ( info kukac bol-dog pont hu)

 

1 150 FtKatalógus:  Mennyiség * Lájkold:  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak: 

Tacskós origami nyaklánc

k, 05/15/2018 - 15:07

Az egyik legnagyobb méretű, impozáns tacskós nyakláncunk ez az origami stílusú, "hajtogatott" fém tacsi, amelynek mérete kb. 4,5 x 2,5 cm, a fém lánca pedig kb. 43 cm hosszú.

Szuper ajándék tacskóimádó barátnőnknek, de a saját gyűjteményünket is gazdagíthatjuk vele! :)

Jelenleg raktáton van, azonnal rendelhető!

Az ékszereink bizsunak minősülnek, cink-ötvözetből készültek. Bár törekszünk rá, de a teljes allergénmentességet sajnos nem tudjuk garantálni.

 

Katalógus: 2 300 FtLájkold:  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Mennyiség * Kép a termékről: Tacskós origami nyakláncTacskós origami nyakláncTacskós origami nyaklánckutyaekszerkulcsszavak: Alkalmi kategória: Kategória: 

Kutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrel

p, 05/04/2018 - 15:38
Kutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrel

Sokan kértétek, így bevezetjük a fekete hátteres kutyás lábtörlőket is, ezeken látszik természetesen legkevésbé a por, kosz... De ugyanúgy moshatóak, mint a többi típus!

Ha nem találod kedvenc kutyafajtádat, írj nekünk bátran!

Jelenleg kapható fajták: border collie, staffi, boxer, yorkie, angol bulldog, francia bulldog, beagle, shar pei, boxer.

Katalógus: 2 890 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Mennyiség * Kép a termékről: Kutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrelKutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrelKutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrelKutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrelKutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrelKutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrelKutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrelKutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrelKutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrelKulcsszavak: Kategória: 

Kutya képes lábtörlő / papucstartó / kádkilépő

p, 05/04/2018 - 15:07
Kutya képes lábtörlő / papucstartó / kádkilépő

Teljes méretében (60x40 cm) megnyomott kutya képes lábtörlő, vagy inkább szobai papucstartó, de kádkilépőnek is tökéletes, sőt kiskutyus helyének is! smiley Ha nem is alvóhelynek, de a kemény padlón elhelyezett pihepuha szőnyeg biztos a kedvence lesz, főleg, ha a konyha mellett helyezzük el. wink Ha nem találod kedvenc kutyafajtád, írj nekünk és megmondjuk, mikorra készülhetne el!
 

Jelenleg kaható fajták: vizsla, bichon, beagle, golden retriever, akita, spániel, staffordshire terrier és collie.

Katalógus: 2 890 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Mennyiség * Kép a termékről: Kutya képes lábtörlő / papucstartó / kádkilépő Kutya képes lábtörlő / papucstartó / kádkilépő Kutya képes lábtörlő / papucstartó / kádkilépő Kutya képes lábtörlő / papucstartó / kádkilépő Kutya képes lábtörlő / papucstartó / kádkilépő Kutya képes lábtörlő / papucstartó / kádkilépő Kutya képes lábtörlő / papucstartó / kádkilépő Kutya képes lábtörlő / papucstartó / kádkilépő Egyedi lábtörlőKulcsszavak: Kategória: 

Linkajánló

Fórum a kutyajelmezekről

Kontaktlencse 30-60% kedvezménnyel, akár ingyenes szállítással az eOptika.hu-tól

Kutyás jelmezverseny