Bol-dog Kutyavilág

Subscribe to Bol-dog Kutyavilág hírcsatorna
Frissítve: 3 óra 1 perc

II. Bol-Dog.hu Vízparti Kutyás Hétvége

sze, 04/03/2019 - 22:02
Vízparti Kutyás Hétvége a Bol-Dog.hu-val

2019-ben megrendezzük a II.Bol-Dog.hu Vízparti Kutyás Hétvégét (röviden VKH) ! És hogy miért? Mert nagy örömünkre sokan úgy zártátok a tavalyi rendezvényt, hogy alig várjátok a jövő évit heart Ez nagyon nagyon jól esett nekünk és úgy döntöttünk, megrendezzük, ám más formában mint 2018-ban. Az első VKH egy nyitott esemény volt, és bár voltak bentlakók, alapvetően mindenki számára nyitott volt a hétvége, ezért is lettünk csaknem háromszázan.

A tavalyi képeket megtekinthetitek  IDE  kattintva!

Volt,aki egy-két éjszakára vett ki szállást a Hóbort Üdülőben, de volt olyan aki az egész hetet ott töltötte. De aki fél napra jött, azok között is volt, aki nagyon tudta élvezni, hogy hol van és hogy egyáltalán: együtt van a kutyájával. A szervezkedés, a programok között többen - így mi is - nem tudtuk kiélvezni az üdülő és a Tisza-part adta lehetőségeket. A mai napig emlegetjük például az Eszkuláp csapatát, akik még motorcsnakozni is elmentek és a szomszédos csárda különlegességeit is megkóstolták. smiley Szerettük volna, hogy akik időt nem sajnálva eljönnek ide, azok kipihenten és élményekkel teli távozzanak.

 

 

Ezért 2019. június 1-2-én egy zárt kör lesz csak jelen, nem lesz nyitott az esemény, nem is lesznek programelemek. Az vesz részt rajta, aki szállást foglal a Hóbort Üdülőben erre a hétvégére kutyájával, hiszen a lényeg ugyanaz maradt: egy szuper kempingezést szeretnénk kedvenceinkkel a Tisza parton.  Célunk, hogy összehozzuk a környék kutyásait, de természetesen a távolabbról érkezőknek is nagyon örülünk! :) Töltsünk együtt egy hétvégét kutyáinkkal, pihenjük ki az év első felét és gyűjtsünk energiát a második feléhez!  Ha szeretsz kutyázni, kutyásokkal beszélgetni, nagyokat sétálni a természetben, szabadtűzön sütni-főzni, víz közelében lenni, akkor köztünk a helyed!
 

Vízparti Kutyás Hétvége

Szerencsére már több tavalyi kempingező és néhány új is jelezte, szívesen velünk töltené június első hétvégéjét. Gyorsan fogynak a faházak, de szobák és sátorhelyek még bőven akadnak! Szállásfoglalás a Hóbort Üdülő elérhetőségein lehetséges. Szálláslehetőségekért nézzetek szét nálunk és foglaljatok még időben:
http://www.dombraditiszapart.hu/index.php/ueduelesi-lehetsegek

A részletes programot együtt formáljuk majd! Előzetesen: pihizünk, jókat eszünk-beszélgetünk, pancsizunk, aztán még pihizünk is! cheeky Semmi nem kötelező, ha valaki kettesben akar programokat csinálni kedvencével, vagy az egész család eljön és külön terveik vannak, azt is lehet. De ha bandázásra vágysz, akkor mehetünk együtt strandolni, kirándulni a környéken, a csárdában is ehetünk kutyástól , de az üdülőben is sütögethetünk...  Sőt, volt már igény egy kis versengésre, szóval még az is lehet, hogy megmérettetjük kutyusainkat - hogy miben, az egyelőre legyen titok!

 

 

És van még egy meglepetésünk! Minden foglalás mellé ajándékba adunk egy Vízparti Kutyás Hétvégés kutyakendőt, és egy VKH-s kulcstartót!  (Ha esetleg több kutyával érkezel, vagy a család más tagna is szeretne emlékbe egy kulcstartót, kedvezményes áron készítünk nektek, csak jelezzétek előre!)  

A II. Vízparti Kutyás Hétvége Facebook eseményét itt találod:

https://www.facebook.com/events/235991190636434/

 

Találkozzunk Dobrádon, a Tisza parton!

 

 

 

 

 

 

Címkék: 

Kutya Utónévkönyv

k, 04/02/2019 - 20:55
Kutya Utónévkönyv

A Kutya Utónévkönyvet pár éve alkottuk meg, mert mi is mindig gondban voltunk, hogy a kedvenceinknek mikor van a névnapja... Hiszen Karácsonykor, Születésnapkor egyértelmű volt, hogy megajándékozzuk kutyánkat, de a névnap is egy jeles alkalom !  smiley Elkezdtünk hát utánanézni a kutya névnapoknak és komplett gyűjtést nem találtunk rá. Természetesen ez sem teljes, minden évben kiadhatnánk egy új verziót, annyi érdekes kutya név lát napvilágot!  De ebbe a kompakt kis zsebkönyvbe (14x10 cm) is több száz különleges, és hagyományos kutyusnevet gyűjtöttünk ki. Mind a 12 oldalán 1-1 hónapra lebontva olvashatjátok a neveket, így nem csak arra jó, hogy a saját kedvencedet megkeresd, hanem hogy a következő családtagoknak megtaláld a megfelelő nevet! Remek ajándék lehet kutyatenyésztő ismerőseid számára is, hátha ihletet tud meríteni belőle egy-egy új alom születésekor.

Forrás: kutyanevnap.hu, magyar és külföldi internetes források, Bol-Dog.hu gyűjtés

A borítón és a könyvben található fotókat mind a rajongóink küldték be, amit ezúton ismét köszönünk! :) Egy-egy hónapnál a Hónap Arca látható, pirossal kiemelve az adott kutyus neve.

 

Katalógus: Kép a termékről: Kutya UtónévkönyvKutya UtónévkönyvKutya Utónévkönyv - Bol-Dog.huKutya Utónévkönyv - Bol-Dog.huKutya Utónévkönyv - Bol-Dog.hu2 190 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Francia bulldog mintás lábtörlő

k, 03/26/2019 - 16:56
Francia bulldog mintás lábtörlő

Elegáns, hosszúkás szürke lábtörlő, igazi francia bulldog imádóknak! :) A bucis grafikával és a "Home security system" (Otthoni biztonsági rendszer) felirattal  már belépés előtt mosolyt csalhatsz családod, vendégeid arcára.

A felső rész filcből a hátoldala pedig gumiból készült.

Mérete: vastagság: 0,5 cm, szélesség: 75 cm, mélység: 25 cm

Súlya: 0,65 kg

 

Katalógus: Kép a termékről: Francia bulldog mintás lábtörlőFrancia bulldog mintás lábtörlő1 690 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

II. Nyírség Engedelmes Kupa

sze, 03/13/2019 - 21:28
Nyírség Engedelmes Kupa

A Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület idén is megrendezi tavalyi nagysikerű eseményét, a Nyírség Engedelmes Kupát! Kezdőknek és profiknak, no meg akik közötte helyezkednek el! :)

Köszönjük, hogy a Bol-Dog.hu standjával és felajánlásával idén is részt vehetünk ezen a nagyszerű, hiánypótló eseményen.

Kategóriák:
1.) Hobby: BH vizsgaszabályzatban foglaltak könnyítéssel: végrehajtása pórázon történik, dicséret, biztatás, plusz vezényszó megengedett, jutalomfalat, játék az egész gyakorlat alatt nem!(Szabályzat az egyesület facebook oldalán a jegyzetek között megtalálható)
2.) BH (2019-es szabályzat szerint - IBGH1)
3.) BH2 (szabadonkövetés a 2019. szabályzat szerint - IBGH2)
4.) BH3 (IBGH3)
5.) IGP 1: B ágazat
6.) IGP 2: B ágazat
7.) IGP 3: B ágazat

Bíró: Lovász Attila / 5x VB válogatott, Világbajnokság 5. helyezés

A verseny fővédnöke: Vassné Harman Gyöngyi önkormányzati képviselő

Minden kutyást szeretettel várunk majd, természetesen most is sokféle érdekességgel készülünk! :) Aki előre leadta a rendelését, az pedig át is veheti standunknál egyedi ajándékát.  A versenyre pedig idén is felajánlottunk két ajándékcsomagot: a "Legkisebb méretű versenyző" és a "Legnagyobb méretű versenyző" számára.

 

 

 

Címkék: 

Bulldog alakú pad

h, 03/04/2019 - 16:23
Bulldog alakú pad

Bulldog rajongól otthonának tökéletes kiegészítője ez a kutyás pad, amely beltérben és kültérben egyaránt használható és jól mutat ! Bár elbír egy felnőttet (100 kg-ig), inkább gyerkőc méret, mint a Tacskós padunk is.

Kérlek vegyétek figyelembe, hogy ez egy rendelésre tartott termék, így kb.1-3 héttel kell számolni a szállításig. A szállítás ingyenes, azonban csak előre utalást követően tudjuk küldeni a visszaélések elkerülése végett. Köszönjük megértéseteket!

Mérete:
magasság: 48,5 cm, szélesség: 76,3 cm, mélység: 35,3 cm

Súlya: 10,4 kg.

Anyaga: égetett magnézia

Max terhelhetősége:100kg

Rendelésre!

 

Katalógus: Kép a termékről: Bulldog alakú padBulldog alakú padBulldog alakú padBulldog alakú padBulldog alakú padBulldog alakú pad29 900 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Tacskó alakú pad

cs, 02/28/2019 - 21:49
tacskó pad

Minden tacskó bolond álma ez a pad ! smiley Jól mutat a házban, a teraszon és a kertben egyaránt - ugyanis kül-, és beltéren is használható! Tacskó tenyésztőknek kimondottan impozáns látványt nyújthat a székhelyén.

A piacon jelenleg mindenki másnál olcsóbban kínáljuk! Azonban vegyétek figyelembe, hogy rendelésre tartott termék, így kb.1 héttel kell számolni a szállításig . A szállítás ingyenes, azonban csak előre utalást követően tudjuk küldeni a visszaélések elkerülése végett. Köszönjük megértéseteket!

Mérete:
magasság: 67 cm, szélesség: 118 cm, mélység: 25 cm

Súlya: 13,2 kg

Anyaga: polirezin

Rendelésre!

Katalógus: 44 900 FtKép a termékről: Tacskós padTacskós padTacskós padTacskós padTacskós padTacskós padTacskós padKulcsszavak:  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Mennyiség * Kategória: 

Whippet (kis angol agár) nyaklánc

p, 02/01/2019 - 20:14

Aki szereti az agarakat, azon belül is a kisebb fajtákat mint például a whippet, azok imádni fogják ezt a szép kidolgozású medált, amelyhez egy kb. 50 cm-es vastag fémlánc tartozik. De természetesen kérésre más alapra is helyezhetjük! (pl. fekete bőrhatású lánc, színes organza, más típusú fém lánc...)

Az ékszereink bizsunak minősülnek, cink-ötvözetből készültek. Bár törekszünk rá, de a teljes allergénmentességet sajnos nem tudjuk garantálni.

Ez a típusú fülbevalónk általában előrendelhető, átlagos szállítási idő 3-4 hét!

RAKTÁRON!

2 000 FtLájk :) :  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Mennyiség * Kép a termékről: Whippet (kis angol agár) nyakláncWhippet (kis angol agár) nyakláncWhippet (kis angol agár) nyakláncKategória: 

Valentin napi akció a Bol-Dog.hu-nál

k, 01/22/2019 - 19:31
Kutya valentin nap szerelem

Szeretnénk segítséget nyújtani mindazoknak, akik a Bálint nap alkalmából valamilyen különleges ékszerrel lepnék meg kedvesüket, netán magukat vagy a kutyusukat! smiley

2019-ben stílszerűen 19% kedvezményt adunk mindezoknak, akik január 22. és február 10. között rendelnek a www.bol-dog.hu webruházból bármilyen ékszert! Legyen ez nyaklánc, karkötő, fülbevaló, teljes ékszerszett vagy akár kutyaékszer. Természetesen a késztermékekre és az egyedi ékszerekre is vonatkozik a kedvezmény, azonban csak a raktáron lévőkre! (Amiknél 3-4 hetes a várakozási időt láttok, azok nem vesznek részt a Valentin napi Bol-Dog.hu akcióban.)

 

 

Hogy hogyan érvényesítheted a kedvezményt?
Mindössze annyit kell tenned, hogy amikor már betetted a kosaradba a kért termékeket, köztük egy vagy több ékszerrel, akkor a "Megjegyzés" rovatban egyéb igényeid mellett mindenképpen tüntest fel a Valentin19  jelszót! A rendszer nem vonja le automatikusan a kedvezményt, hiszen bármilyen más szerelmes, vagy kutyás ajándék lapulhat a Kosaradban.  A Bol-Dog.hu csapata a rendelés beérkezését követően átnézik és korrigálják az összeget, és a módosított végösszeget megküldik részedre e-mailben!

Előre is Bol-Dog Valentin napot mindenkinek! heart

Címkék: 

Németjuhász fotós bevásárló táska

k, 01/15/2019 - 11:56
Németjuhász fotós bevásárló táska

Összehajtható németjuhászos bevásárló táska - minden rajongó álma. Hozzá illő tokkal küldjük, amelybe visszahajtható, így szuper kis helyen elfér, bármelyik női tatyóban, de akár kabátzsebben is!

Mérete kinyitva: magasság: 59 cm, szélesség: 38,5 cm, mélység: 6 cm

Katalógus: Kép a termékről: Németjuhász fotós bevásárló táskaNémetjuhász fotós bevásárló táska1 900 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Vizslás falióra

v, 01/13/2019 - 21:03
Vizslás falióra

Vizsla rajongóknak ajánljuk az alábbi falióráinkat! smiley Ugye neked is tetszenek? Mindegyikből 1-1 db van jelenleg raktáron, megrendeléskor a Megjegyzés rovatban jelezheted, melyiket szeretnéd kérni!  (fekete, fehér vagy a kék háttereset)  Ezeket az órákat csak nálunk találod meg! Ha ajándékba szánnád, nem kell félned, hogy más is ilyennel lepi meg vizslamániás ismerősödet .wink A fehér hátterűn rajta vannak a számok, a többin nem, inkább dekorációs célokat szolgálnak. Az óramű egyébként igen halk, fel sem tűnik ha megy!

Méretük: kb. 20x30 cm (dobozban szállítjuk, elem nélkül - 1db AA elemmel működik)

Katalógus: Kép a termékről: Vizslás falióraVizslás falióraVizslás falióraVizslás falióra4 990 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Egyedi fényképes szemüvegtörlő kendő

cs, 01/10/2019 - 17:07
Egyedi fényképes szemüvegtörlő kendő

A szemüveg  manapság szerves része életünknek, legyen szó látásjavító vagy éppen egy divatos napszemüvegről, nem hiányozhat mellőle a szemüvegtörlő kendő sem, mellyel pillanatok alatt tökéletesen tisztává és ujjlenyomat mentessé tehetjük szemüvegünket. Ha valami hasznos apró meglepetést szeretnél szeretteidek vagy éppen munkatársaidnak, ügyfeleidnek, ajándékozd meg őket egy egyedi, fényképpel, logóval, grafikával, szöveggel ellátott szemüvegtörlő kendővel! Vagy lepd meg magad egy igazán különleges kiegészítővel, amelyen kedvenced néz vissza rád!

Az eljárás során az elkészült nyomatmintát egy speciális technológiával (szublimáció) festjük a szemüvegtörlő kendőre, a nyomat kitapinthatatlan, a festék nemcsak a külső felületre, hanem az anyag szálaiba is beitatódik, a nyomott felület így lesz igazán tartós és időtálló, hiszen nem repedezik, és még sok mosás után sem fakul. (Kézzel és mosogatógépben is mosható 30 fokon) . Azt, hogy mit szeretnél a kendőre, a Megjegyzés rovatban megírhatod nekünk a megrendelés során, de e-mailben is egyeztetjük minden esetben a látványtervet gyártás előtt.  Több darab esetén kérd egyedi árajánlatunkat!
 

890 FtKatalógus:  Mennyiség * Kulcsszavak: 

Linkajánló

Fórum a kutyajelmezekről

Kontaktlencse 30-60% kedvezménnyel, akár ingyenes szállítással az eOptika.hu-tól

Kutyás jelmezverseny