Bol-dog Kutyavilág

Subscribe to Bol-dog Kutyavilág hírcsatorna
Frissítve: 2 óra 54 perc

Focilabda alakú fényképes fém kulcstartó

cs, 06/14/2018 - 15:51
Focilabda alakú fényképes fém kulcstartó

A csapból is a VB folyik, az egész világ most a futball körül forog.  A 2018-as labdarúgó-világbajnokság a 21. világbajnokság, melyet június 14. és július 15. között Oroszországban rendeznek. Bár mi bevallottan nem vagyunk nagy focirajongük, de a családban vannak többen, akik igen :) Gondolva rájuk és már futballőrültekre is szeretnénk bemutatni legújabb kucsltartónkat, amely úgy néz ki, mint egy félbevágott focilabda . Az egyik fele egy fém laszti, a másik felére pedig egy kb. 3cm-es kör alakú képet kérhetsz. Ez lehet kedvenc csapatod címere, de mármi más is amit szeretnél: fotó, szöveg, grafika!

Írd meg elképzeléseidet és díjmentes látványtervet készítünk neked!

 

1 690 FtKatalógus:  Mennyiség * Kulcsszavak: 

Megnyitott a hatvani kutyastrand!

k, 05/29/2018 - 21:49
kutyastrand

A Hatvan és környéki kutyások nagy örömére újabb úsztatási lehetőséggel gazdagodott a környék, ugyanis a napokban megnyitott a Kutyajó Strand&Park Hatvan. A tulajdonost, Juhász Anikót kérdeztük a részletekről.

- Hogyan jött az ötlet, hogy Hatvanban kutyastrandot, illetve kutyás parkot nyiss?
- Juhász Anikó vagyok családi kutyatréner, munkám során a Láthatatlan Póráz&Módszer szerint oktatom a gazdikat és kutyusokat. A Láthatatlan póráz program arról szól, hogy kutyáinkat  elsősorban szavainkkal, mozdulatainkkal tudjuk irányítani. Csak pozitív megerősítéssel dolgozom, nincs büntetés és bántalmazás. Tanítsd jól, szeresd jól :-)
A strand ötlete onnan született, hogy a saját kutyáim is nagyon szeretnek úszni, fürödni, kirándulni és nem utolsó sorban tanulni, dolgozni.
Viszont a környéken nem tudjuk ezt velük megvalósítani, mindig távolabbra kellett mennünk, ami több szervezést és kiadást jelent.
Innen jött az ötlet a strandhoz. A parkhoz pedig azért, mert egy kicsit fel szeretném lendíteni a környék kutyás életét, felelősség teljes kutyatartást szeretném elérni.
 

- Hogyan választottátok ki a helyszínt? Voltak nehézségek?
- A helyszínnél fontos volt hogy a városunk szélén legyen, ne zavarjuk a lakosságot, viszont könnyen megközelíthető és elérhető legyen.
Azt gondoljuk, hogy a mostani helyszín tökéletesen megfelel az elképzeléseinknek, illetve a biztonságos a fürdőzéshez és programokhoz, bár van még teendőnk, hogy minél nagyobb árnyékos területet biztosítsunk és komfortossá tegyük a gazdik részére is.
Annak érdekében hogy minden törvényes keretek között működjön, nagyon sok utánjárásra volt szükség, ügyvédi segítséget vettünk igénybe aki segített kiigazodni a jogszabályok útvesztőjében.
 

 

 

- Milyen szolgáltatások lesznek a Kutyajó parkban?
- Mint kutyatréner elsőként szolgáltatásnak a kutyaoktatást nevezném meg, mellyel az embereknél szeretném elérni, hogy felelősség teljes gazdivá váljanak.  Emellett természetesen a kutyafürdőzés, valamint havonta- két havonta, az igényeknek megfelelően szeretnék kutyás programokat szervezni, vendégek meghívásával, úgy mint Vizslatúra, Demény a vizsla, Futrinka Egyesület stb. Nem utolsó sorban pedig a hatvani Kutyaszív Alapítványt is szeretnénk folyamatosan támogatni.

 

- Május 19-én volt a hivatalos megnyitó, hogyan értékeled?
- A megnyitó az esős idő ellenére nagyon jól sikerült. Délelőtti órákban is sokan látogattak ki. A programok 14 órakor kezdődtek Sóos Zólyomi Noémivel, aki a gyerekek bevonásával egy trükkbemutatót tartott, majd Juhász Anikó dogdancing bemutatója következett. A szépségversenyre sokan neveztek, 3 kategória volt. A bevételt a hatvani Kutyaszív Alapítványnak ajánlottuk fel, melyet a helyszínen át is adtuk Rudas Arankának az Alapítvány elnökének. A szépségverseny zsürije 3tagból állt, örömünkre szolgált hogy a The Carbonfools és a Jazzekiel basszusgitárosa elfogadta a meghívásunkat és a zsűri elnöke volt. A másik két zsűritag Juhász Anikó dogdancing bajnok és Gyurovics Gréti.Ezután Dajka József Szadadog sport érkezett hozzánk csapatával és egy nagyon izgalmas engedelmessêgi, őrző védő bemutatót tartott, amelyet ki is lehetett próbálni.
A megnyitón jelen volt Hatvan város polgármestere és Molnár József önkormányzati főtanácsadó. Állatorvosi felügyelet Dr. Hajdú Pál képviselte, de szerencsére nem volt szüksêg a munkásságára.
Nagyon tudatos gazdik voltak jelen az eseményen, aminek nagyon örülünk.
Budapestről, Isaszegről, Salgótarjánból, Herédről, Rózsaszentmártonból, Gyöngyösről is érkeztek hozzánk.
 

További sok sikert és jó kutyázást kívánunk a kutyastrand dolgozóinak és vendégeinek! :)
 

Címkék: 

Egyedi kitűző / névtábla / sorszámtartó

cs, 05/17/2018 - 20:59
Egyedi kitűző / névtábla / sorszámtartó

Erre a 32x75x2 mm-es, könnyű de strapabíró műanyag táblácskára bármit rá tudunk nyomtatni, amit kitalálsz! Nem fog lepattogni, lekopni, hiszen az anyag belsejébe juttatjuk a festéket akárcsak a többi termékünknél, így lehetetlen eltávolítani!

Kérheted rá kedvenc kutyafajtádat, kutyusodat névvel, rendezvényre céglogót, vagy ha kiállításon ezzel tűznéd fel a sorszámot, akár a kenneletek neve is lehet rajta. Ajándéknak is kitűnő, akár születésnapra, akár céges búcsúbulira, legény- vagy leánybúcsúra, ballagásra, stb.. Tényleg csak a képzeletetek szabhat határt! smiley

Bizonyos mennyiség felett kedvezményt tudunk adni, árajánlatért írj nekünk! ( info kukac bol-dog pont hu)

 

1 150 FtKatalógus:  Mennyiség * Lájkold:  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak: 

Tacskós origami nyaklánc

k, 05/15/2018 - 15:07

Az egyik legnagyobb méretű, impozáns tacskós nyakláncunk ez az origami stílusú, "hajtogatott" fém tacsi, amelynek mérete kb. 4,5 x 2,5 cm, a fém lánca pedig kb. 43 cm hosszú.

Szuper ajándék tacskóimádó barátnőnknek, de a saját gyűjteményünket is gazdagíthatjuk vele! :)

Jelenleg raktáton van, azonnal rendelhető!

Az ékszereink bizsunak minősülnek, cink-ötvözetből készültek. Bár törekszünk rá, de a teljes allergénmentességet sajnos nem tudjuk garantálni.

 

Katalógus: 2 300 FtLájkold:  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Mennyiség * Kép a termékről: Tacskós origami nyakláncTacskós origami nyakláncTacskós origami nyaklánckutyaekszerkulcsszavak: Alkalmi kategória: Kategória: 

Kutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrel

p, 05/04/2018 - 15:38
Kutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrel

Sokan kértétek, így bevezetjük a fekete hátteres kutyás lábtörlőket is, ezeken látszik természetesen legkevésbé a por, kosz... De ugyanúgy moshatóak, mint a többi típus!

Ha nem találod kedvenc kutyafajtádat, írj nekünk bátran!

Jelenleg kapható fajták: border collie, staffi, boxer, yorkie, angol bulldog, francia bulldog, beagle, shar pei, boxer.

Katalógus: 2 890 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Mennyiség * Kép a termékről: Kutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrelKutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrelKutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrelKutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrelKutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrelKutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrelKutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrelKutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrelKutyás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő fekete háttérrelKulcsszavak: Kategória: 

Kutya képes lábtörlő / papucstartó / kádkilépő

p, 05/04/2018 - 15:07
Kutya képes lábtörlő / papucstartó / kádkilépő

Teljes méretében (60x40 cm) megnyomott kutya képes lábtörlő, vagy inkább szobai papucstartó, de kádkilépőnek is tökéletes, sőt kiskutyus helyének is! smiley Ha nem is alvóhelynek, de a kemény padlón elhelyezett pihepuha szőnyeg biztos a kedvence lesz, főleg, ha a konyha mellett helyezzük el. wink Ha nem találod kedvenc kutyafajtád, írj nekünk és megmondjuk, mikorra készülhetne el!
 

Jelenleg kaható fajták: vizsla, bichon, beagle, golden retriever, akita, spániel, staffordshire terrier és collie.

Katalógus: 2 890 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Mennyiség * Kép a termékről: Kutya képes lábtörlő / papucstartó / kádkilépő Kutya képes lábtörlő / papucstartó / kádkilépő Kutya képes lábtörlő / papucstartó / kádkilépő Kutya képes lábtörlő / papucstartó / kádkilépő Kutya képes lábtörlő / papucstartó / kádkilépő Kutya képes lábtörlő / papucstartó / kádkilépő Kutya képes lábtörlő / papucstartó / kádkilépő Kutya képes lábtörlő / papucstartó / kádkilépő Egyedi lábtörlőKulcsszavak: Kategória: 

Kutya grafikás lábtörlő / papucstartó / kádkilépő

k, 04/24/2018 - 23:15
kutyás lábtörlő kádkilépő

Minden kutyaszerető otthonának tökéletes kiegészítője lehet egy ilyen cuki, kutya grafikás lábtörlő, ami szép kivitelezése, pihepuha anyaga miatt inkább alkalmas szobai papucstartónak, vagy csúszásgátló háta miatt akár kádkilépőnek (Nekünk legalábbis nincs szívünk cipővel rálépni smiley). És ha bekoszolódik, ne félj kimosni 40 fokon: nem fog lejönni a minta, sem betöredezni, tartós darab!

Jelenleg kapható minták: schnauzer, bichon, border collie, csivava, bulldog, pitbull,  golden retriever, boston terrier és kétféle tacskós is wink

Méret: 60x40 cm

Katalógus: 2 200 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Mennyiség * Kép a termékről: kutyás lábtörlő/kádkilépőkutyás lábtörlő/kádkilépőkutyás lábtörlő/kádkilépőkutyás lábtörlő/kádkilépőkutyás lábtörlő/kádkilépőkutyás lábtörlő/kádkilépőkutyás lábtörlő/kádkilépőkutyás lábtörlő/kádkilépőkutyás lábtörlő/kádkilépőkutyás lábtörlő/kádkilépőKulcsszavak: Kategória: 

Egyedi kutya flexibilis póráz

k, 04/24/2018 - 23:06
egyedi flexi póráz

Új termék! llyet máshol nem látsz! Csak nálunk tudsz egyedi flexi pórázt készíttetni kutyusodnak, hogy a sétáltatás igazi különleges élmény legyen! Kérheted rá kedvenced fotóját, nevét, bármilyen grafikát vagy jelmondatot, de akár tenyész kenneledet is hirdetheted rajta, ha kutyás rendezvényre, kiállításra mentek.  Csak küld el nekünk elképzelésedet e-mailen és ingyenes látványtervet készítünk neked!

A műanyag, állítható és visszahízható póráz két oldalán 1-1 fém lap található, erre tudjuk tartós technikával rányomni amit csak szeretnél! Az ár 1oldali nyomtatás esetén érvényes, ekkor a másik oldalra  a mi logónk kerül. Ha mindkét oldalra szeretnél akár azonos, akár különböző grafikát kérni, akkor +800 Ft-os felárral kell számolnod.

A póráz 3méter hosszú, és 24 kg alatti kutyusok esetén megfelelő, de kis mérete miatt inkább a 10 kg alatti kutyusoknál ideális véleményünk szerint! Egy csivava, yorkie vagy például egy kis griffon tökéletes kiegészítője lehet.

 

 

 

4 900 FtKatalógus:  Mennyiség * Lájkold:  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak: 

Ismét TESE CAC Kutyakiállítás Nyíregyházán

sze, 04/18/2018 - 21:49
TESE CAC kutyakiállítás bol-dog.hu

A TESE (Tiszántúli Ebtenyésztők Sportegyesülete) 2018. április 22 - én országos CAC-Kutyakiállítást rendez minden fajta részére (Fajtanélküli, El nem ismert és Hobbi Kategória is!) Nyíregyházán  a Guido Lovasparkban. Még 18-ig lehet nevezni, a helyszínen már nem lesz rá lehetőség! Ha pedig egyedi terméket szeretnél átvenni standunknál, akkor legkésőbb pénteken írj nekünk vagy add le rendelésedet a webáruházban!

NEVEZÉSI DIJAK:
I. határidőig MEOE és MKSZ tagoknak első kutya 4000 Ft (35 €)
minden további 3500 Ft (30 €),Bébi, Kölyök,Veterán 2500Ft (20€)
II. határidőben első kutya 5000 Ft, miden további kutya 4500 Ft

 

 

Fajtanélküli és Hobbi kategóriájú kutyák az első határidőben 25%-os díjkedvezménnyel nevezhetők. Magyar fajták az első határidőben 50%-os díjkedvezménnyel nevezhetők.
(Több kutya nevezése esetén is az alapdíj 50%-a fizetendő.)
Több kutya nevezése esetén a kedvezményben részesült kutya nem vehető figyelembe első kutyaként.
A kedvezmények minden esetben az alapdíjból számolandók és kizárólag az első határidőben beérkező nevezésekre vonatkozik. II. határidőben kizárólag az általános díjtétel megfizetésével lehet nevezni, kedvezmények itt már nem vehetők igénybe! Az MKSZ tagegyesületi ill. MEOE tagsággal nem rendelkezők a megjelölt árak dupláját fizetik. Befizetett nevezési díj nem követelhető vissza.

VÉGSŐ NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018. április 18.(beérkezés ideje!)

A nevezést email-en vagy postán kell eljuttatni a TESE címére, hogy az a megadott határidőig beérkezzen. Amennyiben nevezését faxon továbbítja a küldés után kérjük telefonon érdeklődni szíveskedjék annak megérkezéséről.
Nevezési cím: TESE, Nyíregyháza, Rigó utca 63.
Tel./Fax.: 06-42-431-621, Mobil: 06-70/279-3071
E-mail: szfules@gmail.com

A nevezési díj bankszámlára is utalható:Tiszántúli Ebtenyésztők Sportegyesülete
Bankszámlaszám: OTP 11744003-20323004 TESE

A nevezéshez a következőket szíveskedjen csatolni:
Olvashatóan kitöltött nevezési lap. A kutya törzskönyvének, az Ön tagsági könyvének , a nevezési díj befizetési bizonylatának, (postai utalvány, átutalási megbízás) a munka és champion bizonyítvány másolatait. A hiányosan érkezett és a be nem fizetett nevezéseket nem tudjuk elfogadni.
A TESE kiállításain hazai kiállítók részére helyszínen nincs lehetőség a nevezési díj utólagos befizetésére!

 

 

 

Címkék: 

I. Nyírség Engedelmes Kupa

szo, 03/10/2018 - 20:03
 I. Nyírség Engedelmes Kupa - bol-dog.hu

2018. március 25-én, vasárnap rendezik meg Nyíregyházán az I. Nyírség Engedelmes Kupát. Hován Tímea, a Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesüle (NMKE) elnöke mesélt nekünk a  hiánypótló eseményről.

- Honnan jött a rendezvény ötlete?
- Egyesületünk tagjainak évek óta dédelgetett álma, hogy egy olyan rendezvényt valósítsunk meg, amely még ebben a régióban nem volt. Szeretnénk hagyományt teremteni, és a jövőben több hasonló rendezvényt is megszervezni.

- Kiket várnak az eseményre ?
- Teljesen nyitottak vagyunk, várunk profikat és teljesen kezdőket is: Célunk, hogy azok az emberek is meg tudják mutatni hol is tartanak a kutyáikkal, akik a helyi iskolákban nem kevés pénzt és időt fordítanak arra, hogy családi kedvencükből engedelmes kutyát faragjanak. Azok is meg tudják magukat mérettetni, akik kicsit magasabb szintre léptek, és vizsgát tettek, vagy szeretnének a későbbiekben tenni. Várjuk a versenyzői álmokat dédelgető gazdikat is, nagyszerű lehetőség arra, hogy verseny körülmények között kipróbálják magukat.
Természetesen bárki eljöhet és megnézheti a munkákat, eltölthet egy jó hangulatú napot velünk.

- Milyen versenyszámok lesznek ?  
- A Hobby kategória a kiképzés első lépcsőfokán állóknak vagyis a családi kutyásoknak van kitalálva, feladatokat pórázon kell végrehajtani, alapvető vezényszavakat kell ismernie a kutyáknak, itt még a szóbeli dicséret, illetve a kutya biztatása, plusz vezényszó megengedett. A BH szintek  már a nemzetközi vizsgaszabályzatnak megfelelően kerülnek végrehajtásra, itt pórázon és póráz nélkül is meg kell csinálni a kutyának a feladatokat, cél, hogy minél pontosabbak legyenek. IPO szinteken póráz nélkül mutatják be a gyakorlatokat, itt a gazda és kutya összhangjára is nagy hangsúlyt kell fektetni.

- A szervező Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesületről mit érdemes tudni?
Egyesületünk 20 éve alakult, akkor még Magyarország egyetlen egyesületéhez, mint hetes csoport csatlakoztunk. 2001-ben lettünk önálló egyesület, amiben azóta is dolgozunk. Fő tevékenységünk eltűnési ügyek esetén személyfelkutatás, emberélet mentése, de ezzel a programmal a kutyás sport népszerűsítése mellett a felelős kutyatartás népszerűsítése a célunk.

A különleges eseménynek máris sok támogatója akadt. Az Elite Állatorvosi Rendelő például a "Legöregebb versenyzőt" támogatja, a Kutyakajás.hu a lereredméynesebb Kutyaklub tagokat díjazza, mi pedig a "Legeredményesebb fajtatiszta Nyiregyházi kutya"  és a "Legeredményesebb keverék Nyíregyházi kutya" számára készülünk meglepetéssel. Keressétek a standunkat és ne feledjétek: mint mindig, ha egyedi ajándékot keresnél, pár nappal a rendezvény előtt szólj nekünk, hogy el tudjuk készíteni és átadni neked!

Címkék: 

Vizslás nyaklánc

h, 03/05/2018 - 17:43

Új típusú vizslás nyakláncunk ezüstös és aranyszínben is kapható. Igazán kedves kiegészítője lehet minden vizslaimádónak! :)

Ez a típusú nyakláncunk előrendelhető, átlagos szállítási idő 3-4 hét!

Az ékszereink bizsunak minősülnek, cink-ötvözetből készültek. Bár törekszünk rá, de a teljes allergénmentességet sajnos nem tudjuk garantálni.

Ezüst színben raktáron van, arany színben rendelhető!

Katalógus: 1 590 FtLájkold:  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Mennyiség * Kép a termékről: Vizslás nyakláncVizslás nyakláncVizslás nyakláncVizslás nyaklánckutyaekszerkulcsszavak: Kategória: 

Linkajánló

Fórum a kutyajelmezekről

Kontaktlencse 30-60% kedvezménnyel, akár ingyenes szállítással az eOptika.hu-tól

Kutyás jelmezverseny