Bol-dog Kutyavilág

Subscribe to Bol-dog Kutyavilág hírcsatorna
Frissítve: 1 óra 44 perc

Föld Napja: környezetvédelmi tippek gazdiknak

cs, 04/22/2021 - 10:59
kutya tacskó bol-dog

A melegebb hőmérséklet okozta éghajlatváltozás évről évre veszélyesebb, a természet és a vadon elővilága folyamatosan károsodik. Emellett a kiskedvencek és más háziállatok egészsége is érintett. Felelősségteljes gazdiként a te kötelességed, hogy a környezet mellett kisállatodat is megóvd. A Kisállatorvos.hu szakértői összegyűjtöttek néhány hasznos, a mindennapi életedben alkalmazható tippet a Föld Napja alkalmából, melyekkel biztosíthatod a saját, és kisállatod jövőjét ezen a bolygón.

A zero-waste életmód bonyolult lehet, és mivel különböző körülmények között élünk, nem is várható el mindenkitől. Ám együtt élünk ezen a bolygón, és mindannyian ki tudjuk venni a részünket megóvásából – emelte ki a Kisállatorvos.hu szakértője. Ne feledd, minden apró lépés számít. Illessz be mindennapjaidba néhány tanácsot az alábbiak közül, hogy megvédd környezetünket és jövőnket!

1. Újrahasznosítás
Az újrahasznosítás a környezetvédelem egyik legalapvetőbb módja. Gazdiként újrahasznosítható állateledel tasakokat tárolókat válassz, melyeket vásárlás után is tudsz használni a mindennapokban. Vásárold kisállatod eledelét csomagolásmentes üzletben, ahol saját tégelyt használhatsz, például egy befőttesüveget.

2. Adományozd el az alig használt kisállatfelszerelést
Mielőtt kidobnád a régi törölközőket, ágyneműt, alomtálcát, pórázt, vagy más kisállatfelszerelést, keress fel egy menhelyet. Nekik gyakran szükségük van felszerelésre, és kisállatod alig használt dolgai nagyon boldoggá tehetnek egy mentett állatot.

 3. Használj környezetbarát termékeket
Amikor otthon takarítasz vagy kedvencedről gondoskodsz, mindig válassz környezetbarát termékeket. Számos növényi alapú tisztítószer és szépségápolási cikk közül választhatsz. Győződj meg róla, hogy újrahasznosítható, vagy újrahasznosított palackban vannak.

4. Használj környezetbarát macskaalmot
Tudtad, hogy már létezik növényi alapanyagokból készült macskaalom? Sosem volt még ilyen egyszerű környezetbarát illemhelyet biztosítani a cicáknak.

 5. És mi legyen a zacskókkal?
A leggyakoribb szemét, amit a gazdik termelnek, a kutyapiszok zacskó. Megszámoltad valaha, hányat használsz egy szimpla kutyasétáltatás alkalmával? Szerencsére már vannak biológiailag lebomló, és komposztálható zacskók, így mindennapi sétáitok is környezetbarátak lehetnek.

6. Vásárolj kevesebbet
Ismerős a helyzet, hogy amikor a heti bevásárlást intézed, teljesen spontán veszel egy véletlenszerű, teljesen felesleges holmit a kisállatodnak? Kedvencednek talán nincs szüksége arra az ötödik nyakörvre vagy sokadik játékra. De ha mindenképp meg akarod ajándékozni szeretett társadat, válassz csomagolásmentes dolgokat!

7. Ivartalaníts
A kisállatok túlszaporodása világszerte komoly problémát okozhat. Minden további állat kis mennyiségben hozzájárul a szén-dioxid kibocsátáshoz, nem is beszélve arról, hogy minél több kóbor állat van az utcákon, annál gyakoribbá válnak a fertőző betegségek. Mindig gondoskodj kedvenced ivartalanításáról!

8. Állatbarát programok a Föld Napjára
Menjetek ki (még cicáiddal is kimehetsz, ha tudnak pórázt használni), szedjetek együtt szemetet, ültessetek egy fát (vagy többet), tegyetek hosszabb-rövidebb kirándulást az erdőben, vagy csak játsszatok valamit a közeli parkban – a lényeg, hogy a szabadban ünnepeljétek a Föld Napját. De ne hagyd, hogy az élősködők elrontsák szabadtéri kalandjaitokat, használj innovatív parazitaelleni készítményeket, mint például rágótabletta, rácseppentő oldat vagy nyakörv. Kérd állatorvosod tanácsát a széles spektrumú parazitaelleni készítményekről, hogy megóvd szeretett kedvenced a komoly betegségektől!

Megóvhatod kedvenced jövőjét, ha hozzájárulsz az éghajlatváltozás következményeinek mérsékléséhez, hiszen a folyamatosan melegedő időjárás kedvez a betegségeket terjesztő parazitáknak, mint a kullancsok vagy bolhák.

Címkék: 

Unisex kutyás póló tappancsos életvonal grafikával

k, 04/13/2021 - 12:44
Unisex kutyás póló tappancsos életvonal grafikával

Rövid ujjú, környakú, könnyű anyagú felső kutyásoknak! Kifordítva mosd, lehetőleg kézi programon, öblítő nélkül. A belső oldalát vasald! További képek lejjebb görgetve!

Egy méretben! (érdemes lemérni egy kedvenc felsőnket, hogy megfelelő-e a méret!)

A: 48 cm
B: 63 cm

 

Katalógus: Kép a termékről: Unisex kutyás póló tappancsos életvonal grafikávalUnisex kutyás póló tappancsos életvonal grafikávalUnisex kutyás póló tappancsos életvonal grafikávalUnisex kutyás póló tappancsos életvonal grafikával2 490 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Kutya kendő Bagoly grafikával

sze, 03/24/2021 - 15:24
Kutya kendő Bagoly grafikával

Imádod a baglyokat? Van már pólód, szemüvegtokod, tolltartód, mappád...? Akkor kutyusod is megérdemel egy ilyen cukimuki és trendi baglyos kendőt, nem gondolod? cheeky

 

Ez egy tartós és erős kutyakendő, állítható nyakörvvel. Közepes és nagy termetű kutyusoknak egyaránt megfelelő, apróbb termetű ebeknek viszont sajnos nagy. Ha pici kutyusnak szeretnél ilyen vagy hasonló kendőt, akkor írj nekünk az info@bol-dog.hu-ra és megtaláljuk a megoldást!

Katalógus: Kép a termékről: Kutya kendő Bagoly grafikával2 290 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Tacskó kölyök kutyás párna

v, 03/14/2021 - 18:19
Tacskó kölyök kutyás párna

Ez a puha, ölelnivaló párna egy imádnivaló, kölyök tacsi fotójával van díszítve. Minden daxli rajongó hálószobájának tökéletes kiegészítője lehet!

Mérete: 40 x 40 cm

 

Katalógus: Kép a termékről: Tacskó kölyök kutyás párna2 990 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Francia bulldog kölyök kutyás párna

v, 03/14/2021 - 18:19
Francia bulldog kölyök kutyás párna

Ez a kiváló minőségű fényképes párna egy hihetetlenül cuki, francia bulldog kölyköt ábrázol alvás közben.

A "Sweet dreams" felirat pedig reméljük a Ti álmotokra is igaz lesz, ha ezt a pihepuha kispárnát használjátok! :)

Mérete: 40 x 40 cm

 

Katalógus: Kép a termékről: Francia bulldog kölyök kutyás kispárna2 990 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Ezüst kutya tappancs dísz autóra

h, 03/08/2021 - 11:55
Ezüst kutya tappancs dísz autóra

Minden állatbarát, kutyamániás autójának tökéletes dísze lehet ez a tappancsos matrica. Bármilyen színű kocsin jól mutat, de akár az ablakra is ragaszthatod! Az időjárás álló lábnyomok egyenként 6 x 7 cm-esek. Egyszerűen felhelyezhető: Óvatosan húzd le a matricát a fóliáról és ragaszd a kívánt felületre.

Egy csomag 2 db kutya tappancsot tartalmaz!

 

Katalógus: Kép a termékről: Ezüst kutya tappancs matrica autóraEzüst kutya tappancs matrica autóra990 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Vizsla kutyás fa hűtőmágnes

p, 03/05/2021 - 17:55
Vizsla kutyás fa hűtőmágnes

Ha oda vagy a magyar vizslákért, akkor ez a tappancsos fa hűtőmágnes "Nincsen otthon kutya nélkül" felirattal neked való.

Mérete: kb. 7cm x 7cm, 0,3 cm vastag

Anyaga: Fa, hátoldalán mágnessel

Katalógus: Kép a termékről: Vizsla kutyás fa hűtőmágnes650 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Francia bulldog kutyás fa hűtőmágnes

p, 03/05/2021 - 17:52
Francia bulldog kutyás fa hűtőmágnes

Ha francia bulldog rajongó vagy, ezt a tappancsos fa hűtőmágnest "Nincsen otthon kutya nélkül" felirattal neked ajánljuk. Ajándéknak is kiváló!

Mérete: kb. 7cm x 7cm, 0,3 cm vastag

Anyaga: Fa, hátoldalán mágnessel

Katalógus: Kép a termékről: Francia bulldog kutyás fa hűtőmágnes 650 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Németjuhász kutyás fa hűtőmágnes

p, 03/05/2021 - 17:36
Németjuhász kutyás fa hűtőmágnes

Ha Te is imádod a németjuhászokat, akkor ezt a tappancsos fa hűtőmágnest "Nincsen otthon kutya nélkül" felirattal neked ajánljuk.

Mérete: kb. 7cm x 7cm, 0,3 cm vastag

Anyaga: Fa, hátoldalán mágnessel

Katalógus: Kép a termékről: Németjuhász kutyás fa hűtőmágnes650 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Boxer kutyás fa hűtőmágnes

p, 03/05/2021 - 17:29
Boxer kutyás fa hűtőmágnes

A boxer kutyafajta rajongóknak ajánljuk ezt a tappancsos fa hűtőmágnest "Nincsen otthon kutya nélkül" felirattal.

Mérete: kb. 7cm x 7cm, 0,3 cm vastag

Anyaga: Fa, hátoldalán mágnessel

Katalógus: Kép a termékről: Boxer kutyás fa hűtőmágnes650 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Kötény francia bulldog rajongóknak

k, 02/16/2021 - 19:05
Kötény francia bulldog rajongóknak

Ez a különleges, szép és strapabíró pamutvászonból készült francia bulldogos kötény minden buci rajongó  álma! :) Lepd meg kedvesedet vagy barátnődet születésnapján, Karácsonykor, vagy csak úgy!

Mérete standard felnőtt (53*65 cm).

Korlátozott raktárkészlet!

Katalógus: Kép a termékről: pamutvászon kötényFényképes pamutvászon kötény2 290 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Tappancsos szíves fekete varrott maszk

k, 02/09/2021 - 12:32
Tappancsos szíves fekete varrott maszk

Minden állatbarátnak kitűnő választás ez az arcmaszk. A csőrös kivitelű, mosható, vasalható szájmaszk 100% pamutból készült, mindkét oldala és a fülre akasztható gumija is fekete. Egy méret, átlagos felnőtt.

Minden megrendelt maszk árából 100 Ft-ot az állatvédelmi gyűjtésünkbe irányítunk!

Limitált darabszám!

(A szövetből készült arcmaszkjaink nem minősülnek orvosi eszköznek, hatásukat tekintve nem egészségügyi maszkok. Kérjük, ezt vegyétek figyelembe rendelésnél!)

Katalógus: 1 100 FtKép a termékről: Tappancsos szíves fekete varrott maszk Tappancsos szíves fekete varrott maszk Tappancsos szíves fekete varrott maszk (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Alkalmi kategória: Kategória: 

Tappancsos kormányvédő - ezüst

szo, 02/06/2021 - 21:25
Tappancsos kormányvédő - ezüst

Univerzális műbőr kormányvédő igazi kutya- és/vagy macskaimádóknak! Ajándéknak is tökéletes. Megakadályozza a kéz megcsúszását, és jó fogást biztosít. Egyszerűen, gyorsan felszerelhető. Helyezd a védőt a kormány felső részére, majd lefelé húzva rögzítsd. ( A kezdetben erős műbőr illat miatt érdemes a zacskóból kivéve szellőztetni, mielőtt a kocsiban használatba veszed! )

Mérete: 36-38cm

Katalógus: Kép a termékről: Tappancsos kormányvédő - ezüstTappancsos kormányvédő - ezüst1 990 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Tappancsos kormányvédő - piros

szo, 02/06/2021 - 21:16
Tappancsos kormányvédő - piros

Univerzális műbőr kormányvédő állatbarátoknak! Igazi csajos darab. Megakadályozza a kéz megcsúszását, és jó fogást biztosít. Egyszerűen, gyorsan felszerelhető. Helyezd a védőt a kormány felső részére, majd lefelé húzva rögzítsd. ( A kezdetben erős műbőr illat miatt érdemes a zacskóból kivéve szellőztetni, mielőtt a kocsiban használatba veszed!)

Mérete: 36-38cm

Katalógus: Kép a termékről: Tappancsos kormányvédő - pirosTappancsos kormányvédő - pirosTappancsos kormányvédő - pirosTappancsos kormányvédő - pirosTappancsos kormányvédő - piros1 990 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Tappancsos kormányvédő - kék

szo, 02/06/2021 - 21:11
Tappancsos kormányvédő - kék

Univerzális műbőr kormányvédő igazi kutyaimádóknak! Ajándéknak is tökéletes. Megakadályozza a kéz megcsúszását, és jó fogást biztosít. Egyszerűen, gyorsan felszerelhető. Helyezd a védőt a kormány felső részére, majd lefelé húzva rögzítsd. ( A kezdetben erős műbőr illat miatt érdemes a zacskóból kivéve szellőztetni, mielőtt a kocsiban használatba veszed! )

Mérete: 36-38cm

Katalógus: Kép a termékről: Tappancsos kormányvédő - kékTappancsos kormányvédő - kék1 990 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Golden retriever kutyás hűtőmágnes

szo, 02/06/2021 - 20:32
Golden retriever kutyás hűtőmágnes

Ha te is odavagy a gyönyörű és okos golden retriever kutyusokért, akkor ez a hűtőmágnes  "Nincsen otthon kutya nélkül" felirattal neked való!

Mérete: kb. 7cm x 7cm, 0,3 cm vastag

Anyaga: Fa, hátoldalán mágnessel

Katalógus: Kép a termékről: Golden retriever kutyás hűtőmágnes650 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Barna tacskós fa hűtőmágnes

szo, 02/06/2021 - 20:21
Barna tacskós fa hűtőmágnes

Barna ( vörös, csoki, cser, sárga) színű tacskók szerelmeseinek ajánljuk ezt a dekoratív tappancsos hűtőmágnest, "Nincsen otthon kutya nélkül" felirattal.

Mérete: kb. 7cm x 7cm, 0,3 cm vastag

Anyaga: Fa, hátoldalán mágnessel

 

Katalógus: Kép a termékről: Barna tacskós fa hűtőmágnes650 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Fekete-cser tacskós fa hűtőmágnes

szo, 02/06/2021 - 20:01
Fekete-cser tacskós fa hűtőmágnes

"Nincsen otthon kutya nélkül" felirat, tappancsok és egy gyönyörű fekete-cser tacskó díszeleg ezen a fa hűtőmágnesen.

Mérete: kb. 7cm x 7cm, 0,3 cm vastag

Anyaga: Fa, hátoldalán mágnes csíkkal

Katalógus: Kép a termékről: Fekete-cser tacskós fa hűtőmágnes650 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Yorkie kutyás hűtőmágnes

sze, 02/03/2021 - 14:49
Yorkie kutyás hűtőmágnes

Yorkshire terrier rajongóknak ajánljuk ezt a tappancsos fa hűtőmágnest "Nincsen otthon kutya nélkül" felirattal.

Mérete: kb. 7cm x 7cm, 0,3 cm vastag

Anyaga: Fa, hátoldalán mágnes csíkkal

Katalógus: Kép a termékről: Yorkie kutyás hűtőmágnes650 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Westie kutyás hűtőmágnes

sze, 02/03/2021 - 13:42
Westie kutyás hűtőmágnes

Ha oda vagy a hófehér westie kutyusokért, akkor ez a tappancsos fa hűtőmágnes "Nincsen otthon kutya nélkül" felirattal neked való.

Mérete: kb. 7cm x 7cm, 0,3 cm vastag

Anyaga: Fa, hátoldalán mágnes csíkkal

Katalógus: Kép a termékről: Westie kutyás hűtőmágnes650 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Oldalak

Linkajánló

Fórum a kutyajelmezekről

Kontaktlencse 30-60% kedvezménnyel, akár ingyenes szállítással az eOptika.hu-tól

Kutyás jelmezverseny