Bol-dog Kutyavilág

Subscribe to Bol-dog Kutyavilág hírcsatorna
Frissítve: 2 óra 24 perc

II. Bol-Dog.hu Vízparti Kutyás Hétvége

sze, 04/03/2019 - 22:02
Vízparti Kutyás Hétvége a Bol-Dog.hu-val

2019-ben megrendezzük a II.Bol-Dog.hu Vízparti Kutyás Hétvégét (röviden VKH) ! És hogy miért? Mert nagy örömünkre sokan úgy zártátok a tavalyi rendezvényt, hogy alig várjátok a jövő évit heart Ez nagyon nagyon jól esett nekünk és úgy döntöttünk, megrendezzük, ám más formában mint 2018-ban. Az első VKH egy nyitott esemény volt, és bár voltak bentlakók, alapvetően mindenki számára nyitott volt a hétvége, ezért is lettünk csaknem háromszázan.

A tavalyi képeket megtekinthetitek  IDE  kattintva!

Volt,aki egy-két éjszakára vett ki szállást a Hóbort Üdülőben, de volt olyan aki az egész hetet ott töltötte. De aki fél napra jött, azok között is volt, aki nagyon tudta élvezni, hogy hol van és hogy egyáltalán: együtt van a kutyájával. A szervezkedés, a programok között többen - így mi is - nem tudtuk kiélvezni az üdülő és a Tisza-part adta lehetőségeket. A mai napig emlegetjük például az Eszkuláp csapatát, akik még motorcsnakozni is elmentek és a szomszédos csárda különlegességeit is megkóstolták. smiley Szerettük volna, hogy akik időt nem sajnálva eljönnek ide, azok kipihenten és élményekkel teli távozzanak.

 

 

Ezért 2019. június 1-2-én egy zárt kör lesz csak jelen, nem lesz nyitott az esemény, nem is lesznek programelemek. Az vesz részt rajta, aki szállást foglal a Hóbort Üdülőben erre a hétvégére kutyájával, hiszen a lényeg ugyanaz maradt: egy szuper kempingezést szeretnénk kedvenceinkkel a Tisza parton.  Célunk, hogy összehozzuk a környék kutyásait, de természetesen a távolabbról érkezőknek is nagyon örülünk! :) Töltsünk együtt egy hétvégét kutyáinkkal, pihenjük ki az év első felét és gyűjtsünk energiát a második feléhez!  Ha szeretsz kutyázni, kutyásokkal beszélgetni, nagyokat sétálni a természetben, szabadtűzön sütni-főzni, víz közelében lenni, akkor köztünk a helyed!
 

Vízparti Kutyás Hétvége

Szerencsére már több tavalyi kempingező és néhány új is jelezte, szívesen velünk töltené június első hétvégéjét. Gyorsan fogynak a faházak, de szobák és sátorhelyek még bőven akadnak! Szállásfoglalás a Hóbort Üdülő elérhetőségein lehetséges. Szálláslehetőségekért nézzetek szét nálunk és foglaljatok még időben:
http://www.dombraditiszapart.hu/index.php/ueduelesi-lehetsegek

A részletes programot együtt formáljuk majd! Előzetesen: pihizünk, jókat eszünk-beszélgetünk, pancsizunk, aztán még pihizünk is! cheeky Semmi nem kötelező, ha valaki kettesben akar programokat csinálni kedvencével, vagy az egész család eljön és külön terveik vannak, azt is lehet. De ha bandázásra vágysz, akkor mehetünk együtt strandolni, kirándulni a környéken, a csárdában is ehetünk kutyástól , de az üdülőben is sütögethetünk...  Sőt, volt már igény egy kis versengésre, szóval még az is lehet, hogy megmérettetjük kutyusainkat - hogy miben, az egyelőre legyen titok!

 

 

És van még egy meglepetésünk! Minden foglalás mellé ajándékba adunk egy Vízparti Kutyás Hétvégés kutyakendőt, és egy VKH-s kulcstartót!  (Ha esetleg több kutyával érkezel, vagy a család más tagna is szeretne emlékbe egy kulcstartót, kedvezményes áron készítünk nektek, csak jelezzétek előre!)  

A II. Vízparti Kutyás Hétvége Facebook eseményét itt találod:

https://www.facebook.com/events/235991190636434/

 

Találkozzunk Dobrádon, a Tisza parton!

 

 

 

 

 

 

Címkék: 

Kutya Utónévkönyv

k, 04/02/2019 - 20:55
Kutya Utónévkönyv

A Kutya Utónévkönyvet pár éve alkottuk meg, mert mi is mindig gondban voltunk, hogy a kedvenceinknek mikor van a névnapja... Hiszen Karácsonykor, Születésnapkor egyértelmű volt, hogy megajándékozzuk kutyánkat, de a névnap is egy jeles alkalom !  smiley Elkezdtünk hát utánanézni a kutya névnapoknak és komplett gyűjtést nem találtunk rá. Természetesen ez sem teljes, minden évben kiadhatnánk egy új verziót, annyi érdekes kutya név lát napvilágot!  De ebbe a kompakt kis zsebkönyvbe (14x10 cm) is több száz különleges, és hagyományos kutyusnevet gyűjtöttünk ki. Mind a 12 oldalán 1-1 hónapra lebontva olvashatjátok a neveket, így nem csak arra jó, hogy a saját kedvencedet megkeresd, hanem hogy a következő családtagoknak megtaláld a megfelelő nevet! Remek ajándék lehet kutyatenyésztő ismerőseid számára is, hátha ihletet tud meríteni belőle egy-egy új alom születésekor.

Forrás: kutyanevnap.hu, magyar és külföldi internetes források, Bol-Dog.hu gyűjtés

A borítón és a könyvben található fotókat mind a rajongóink küldték be, amit ezúton ismét köszönünk! :) Egy-egy hónapnál a Hónap Arca látható, pirossal kiemelve az adott kutyus neve.

 

Katalógus: Kép a termékről: Kutya UtónévkönyvKutya UtónévkönyvKutya Utónévkönyv - Bol-Dog.huKutya Utónévkönyv - Bol-Dog.huKutya Utónévkönyv - Bol-Dog.hu2 190 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Francia bulldog mintás lábtörlő

k, 03/26/2019 - 16:56
Francia bulldog mintás lábtörlő

Elegáns, hosszúkás szürke lábtörlő, igazi francia bulldog imádóknak! :) A bucis grafikával és a "Home security system" (Otthoni biztonsági rendszer) felirattal  már belépés előtt mosolyt csalhatsz családod, vendégeid arcára.

A felső rész filcből a hátoldala pedig gumiból készült.

Mérete: vastagság: 0,5 cm, szélesség: 75 cm, mélység: 25 cm

Súlya: 0,65 kg

 

Katalógus: Kép a termékről: Francia bulldog mintás lábtörlőFrancia bulldog mintás lábtörlő1 690 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

II. Nyírség Engedelmes Kupa

sze, 03/13/2019 - 21:28
Nyírség Engedelmes Kupa

A Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület idén is megrendezi tavalyi nagysikerű eseményét, a Nyírség Engedelmes Kupát! Kezdőknek és profiknak, no meg akik közötte helyezkednek el! :)

Köszönjük, hogy a Bol-Dog.hu standjával és felajánlásával idén is részt vehetünk ezen a nagyszerű, hiánypótló eseményen.

Kategóriák:
1.) Hobby: BH vizsgaszabályzatban foglaltak könnyítéssel: végrehajtása pórázon történik, dicséret, biztatás, plusz vezényszó megengedett, jutalomfalat, játék az egész gyakorlat alatt nem!(Szabályzat az egyesület facebook oldalán a jegyzetek között megtalálható)
2.) BH (2019-es szabályzat szerint - IBGH1)
3.) BH2 (szabadonkövetés a 2019. szabályzat szerint - IBGH2)
4.) BH3 (IBGH3)
5.) IGP 1: B ágazat
6.) IGP 2: B ágazat
7.) IGP 3: B ágazat

Bíró: Lovász Attila / 5x VB válogatott, Világbajnokság 5. helyezés

A verseny fővédnöke: Vassné Harman Gyöngyi önkormányzati képviselő

Minden kutyást szeretettel várunk majd, természetesen most is sokféle érdekességgel készülünk! :) Aki előre leadta a rendelését, az pedig át is veheti standunknál egyedi ajándékát.  A versenyre pedig idén is felajánlottunk két ajándékcsomagot: a "Legkisebb méretű versenyző" és a "Legnagyobb méretű versenyző" számára.

 

 

 

Címkék: 

Bulldog alakú pad

h, 03/04/2019 - 16:23
Bulldog alakú pad

Bulldog rajongól otthonának tökéletes kiegészítője ez a kutyás pad, amely beltérben és kültérben egyaránt használható és jól mutat ! Bár elbír egy felnőttet (100 kg-ig), inkább gyerkőc méret, mint a Tacskós padunk is.

Kérlek vegyétek figyelembe, hogy ez egy rendelésre tartott termék, így kb.1-3 héttel kell számolni a szállításig. A szállítás ingyenes, azonban csak előre utalást követően tudjuk küldeni a visszaélések elkerülése végett. Köszönjük megértéseteket!

Mérete:
magasság: 48,5 cm, szélesség: 76,3 cm, mélység: 35,3 cm

Súlya: 10,4 kg.

Anyaga: égetett magnézia

Max terhelhetősége:100kg

Rendelésre!

 

Katalógus: Kép a termékről: Bulldog alakú padBulldog alakú padBulldog alakú padBulldog alakú padBulldog alakú padBulldog alakú pad29 900 Ft (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Kulcsszavak:  Mennyiség * Kategória: 

Tacskó alakú pad

cs, 02/28/2019 - 21:49
tacskó pad

Minden tacskó bolond álma ez a pad ! smiley Jól mutat a házban, a teraszon és a kertben egyaránt - ugyanis kül-, és beltéren is használható! Tacskó tenyésztőknek kimondottan impozáns látványt nyújthat a székhelyén.

A piacon jelenleg mindenki másnál olcsóbban kínáljuk! Azonban vegyétek figyelembe, hogy rendelésre tartott termék, így kb.1 héttel kell számolni a szállításig . A szállítás ingyenes, azonban csak előre utalást követően tudjuk küldeni a visszaélések elkerülése végett. Köszönjük megértéseteket!

Mérete:
magasság: 67 cm, szélesség: 118 cm, mélység: 25 cm

Súlya: 13,2 kg

Anyaga: polirezin

Rendelésre!

Katalógus: 44 900 FtKép a termékről: Tacskós padTacskós padTacskós padTacskós padTacskós padTacskós padTacskós padKulcsszavak:  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Akár 1 nap alatt elkészül Ingyenes szállítás 15000 Ft fölött Mennyiség * Kategória: 

Linkajánló

Fórum a kutyajelmezekről

Kontaktlencse 30-60% kedvezménnyel, akár ingyenes szállítással az eOptika.hu-tól

Kutyás jelmezverseny